FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder kan je al heel wat  informatie terugvinden over vragen die vaak gesteld worden.
Heb je toch nog een andere vraag? Stuur dan gerust een mailtje!

Bij mij kan je terecht voor alle grafische vormgeving en het daarbij horende drukwerk. Bijvoorbeeld uw logo, uw huisstijl, flyers, visitekaartjes, affiches, wenskaarten, geboortekaarten, brochures etc.

Er is geen standaard prijs voor het ontwerpen van een logo. Heel eenvoudig omdat de vraag vaak erg verschilt. De prijs is afhankelijk van hoeveel tijd er nodig is om uw  concept te creëren.

Van zodra de factuur is betaald, worden de rechten overgedragen aan jou.

Je krijgt van mij voor digitaal gebruik een JPG en PNG (met een transparante achtergrond). Voor drukwerk krijg je de Illustrator (.ai of .eps) en PDF bestanden. Deze zijn bruikbaar voor alle drukwerk.

Stuur foto’s per e-mail of WeTransfer (een gratis dienst, waarmee je meerdere foto’s en grotere bestanden snel kan versturen). Hoe hoger de resolutie, hoe beter. Bij te lage resolutie is verkleinen is geen probleem, maar vergroten wel. Foto’s aanleveren met Messenger of WhatsApp is af te raden want doorgaans worden je bestanden verkleind om ze te kunnen versturen. Lever ook geen foto’s aan in een Word-bestand!

Nee, je kan geen foto’s laten maken. Als je nog geen geschikte foto’s hebt voor je brochure of ander drukwerk, dan kan ik passende stockfoto’s voor je zoeken. Dat zijn foto’s die tegen betaling gedownload kunnen worden. De prijs voor de download is 6 euro per foto exclusief btw.

Uiteraard verzorg ik graag uw drukwerk. 
Er is een samenwerking met drukkerijen die garant staan voor kwaliteitsvol drukwerk.

Dat kan … u kunt een Word-document mailen met uw voorkeur van tekst. Zo wordt ook vermeden dat er typfouten in uw tekst sluipen.

Ja. t-shirt, polo, sweater, hoodie, e.a. … kunnen bedrukt of geborduurd worden.
Er is keuze uit verschillende merken. U kiest wat het best bij of voor jou past.

Jurgen Wyllie
Kraaistraat 10 • 8400 Oostende

0479 610 125
info@letsbeecreative.com

BTW BE 0808.267.247